صالحی: در لایحه پیشنهادی دولت تابعیت قهری و اکتسابی تفکیک نشده است

صالحی: در لایحه پیشنهادی دولت تابعیت قهری و اکتسابی تفکیک نشده است

یک فعال رسانه‌ای نوشت: در لایحه پیشنهادی دولت، تفکیکی بین تابعیت قهری و اکتسابی نشده و بکلی مانع تابعیت مضاعف فرزندان و همسر برای انتصاب در مشاغل حساس از قانون حذف شده است. 

به گزارش خبرگزاری بهار جاودانه، احسان صالحی، فعال رسانه‌ای در صفحه مجازی خود در ایکس نوشت: درباره نقل‌قول معاون حقوقی رییس‌جمهور از رهبر معظم انقلاب درباره قانون مشاغل حساس بر مبنای قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، تابعیت مضاعف یک فرد و فرزندان و همسر او، مانع انتصاب در مشاغل حساس است. دولت چهاردهم این قانون را مشکلی برای برخی انتصابات خود می‌دانست.

وی افزود: به‌ عنوان اولین لایحه خود، اصلاحیه‌ای برای این قانون به مجلس داد. در لایحه دولت، به کلی موضوع تابعیت همسر و فرزندان حذف شده است تا فردی که خود تابعیت کشور دیگری را ندارد اما همسر و یا فرزندانش تابعیت مضاعف دارند امکان انتصاب در مشاغل حساس را از دست ندهد. 

صالحی در ادامه توضیح داد: آنچه مجلس روز یکشنبه به آن رأی نداد یک فوریت رسیدگی به این اصلاحیه بود. اما آنچه معاون حقوقی رییس‌جمهور، از رهبر معظم انقلاب درباره قانون مذکور نقل کرده و از آن به‌عنوان تأیید لایحه دولت استفاده شده است، تفاوت فاحشی با پیشنهاد دولت دارد.

این فعال رسانه‌ای خاطرنشان کرد: آقای انصاری گفته است «رهبر معظم انقلاب شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون تابعیت قهری موافق هستم، نظر من را در مجلس شورای اسلامی اعلام کنید. با فرض صحت این نقل قول، مشخص است که فرمایش رهبری مشخصا درباره تابعیت قهری است یعنی چنانچه فرزند فردی در کشوری دیگر متولد شده و آن کشور بر اساس نظام خاک به فرزند تابعیت داده، امکان انتصاب پدر در مشاغل حساس، بخاطر تابعیت قهری فرزند، سلب نشود.

وی ادامه داد: اما در لایحه پیشنهادی دولت، تفکیکی بین تابعیت قهری و اکتسابی نشده و بکلی مانع تابعیت مضاعف فرزندان و همسر برای انتصاب در مشاغل حساس از قانون حذف شده است. 

این فعال رسانه‌ای در پایان نوشت: بر این اساس پروژه سرکوفت‌زنی به مجلس با استناد به نظر منسوب به رهبر معظم انقلاب، بلاوجه است و آنچنان که آقای انصاری گفته نظر ایشان صرفا درباره اصلاح تابعیت قهری است. اما در لایحه دولت تفکیکی در این زمینه نشده است. 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "صالحی: در لایحه پیشنهادی دولت تابعیت قهری و اکتسابی تفکیک نشده است" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "صالحی: در لایحه پیشنهادی دولت تابعیت قهری و اکتسابی تفکیک نشده است"، کلیک کنید.