مشارکت مردم و فعالان گردشگری نقش بسزایی در ثبت جهانی دره خرم‌آباد دارد

مشارکت مردم و فعالان گردشگری نقش بسزایی در ثبت جهانی دره خرم‌آباد دارد

بهار جاودانه/لرستان قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور گفت: مشارکت مردم، فعالان گردشگری و رسانه‌ها نقش مهم و بسزایی در ثبت جهانی دره خرم‌آباد دارد.

علی دارابی سه شنبه شب در جریان سفر به خرم‌آباد و در دیدار با استاندار لرستان اظهار کرد: اقدامات گسترده‌ای برای رفع موانع ثبت جهانی دره خرم آباد صورت گرفته که این مهم نشان‌دهنده همت بالا برای رفع موانع ثبت این دره تاریخی است.

او افزود: مشارکت مردمی و حضور و همراهی گروه‌های دوستدار گردشگری و انجمن‌های مردم نهاد در ثبت جهانی تاثیر بسزایی در تکمیل این پرونده دارد و امیدواریم با ثبت جهانی دره خرم‌آباد و تاثیر مستقیم آن بر روی گردشگری و جذب توریست داخلی و خارجی در لرستان، شاهد رونق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در منطقه باشیم.

این مسئول با اشاره به ثبت جهانی هگمتانه در همدان و ثبتهای جهانی در استان خوزستان اضافه کرد: با تکمیل پرونده ثبت جهانی دره خرم آباد و جهانی شدن این استان، توسعه اقتصادی و حضور گردشگران خارجی و معرفی بیشتر این بخش از کشور را به جهان شاهد خواهیم بود.

دارابی در ادامه با اشاره به قرار گرفتن ایران در میان ۱۰ کشور برتر در حوزه میراث ملموس و جایگاه ایران در رده پنجمین کشور از لحاظ میراث ناملموس نیز گفت: قرار گرفتن کشور در رده‌های برتر در این دو حوزه می تواند نقش مهم و تاثیرگذاری در جذب گردشگران خارجی و توسعه گردشگری در کشور داشته باشد.

این مسئول ضمن تقدیر از استاندار لرستان و همکاران اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان اظهار کرد: اقدامات گسترده‌ای در حوزه گردشگری استان ایجاد شده تا بعد از حضور ارزیابان یونسکو، شاهد ثبت جهانی دره خرم‌آباد شامل غارهای هفت گانه و قلعه فلک الافلاک باشیم.

استاندار لرستان نیز در این دیدار لرستان را یکی از مقاصد گردشگری مهم در کشور دانست و گفت: این استان علاوه بر غارهای هفتگانه و قلعه فلک الافلاک از جاذبه‌های گردشگری طبیعی و تاریخی فراوانی برخوردار است.

ابوطالب شفقت افزود: توسعه زیرساخت‌های گردشگری و ثبت جهانی دره خرم‌آباد نقش مهم و بسزایی در توسعه اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی استان دارد که امیدواریم با حضور ارزیابان یونسکو و ثبت جهانی دره خرم آباد، شاهد این رونق اقتصادی و فرهنگی در لرستان باشیم.

در این دیدار، دکتر طالبیان و دکتر پورعلی از مشاوران معاون میراث فرهنگی کشور، معاونین استاندار لرستان و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان حضور داشتند.

دارابی، در سفر خود به لرستان و شهر خرم آباد، ضمن بازدید از روند بهسازی و بازسازی قلعه فلک الافلاک و موزه‌های آن، از برخی غارهای هفت گانه دره تاریخی خرم آباد در راستای تکمیل پرونده ثبت جهانی این دره بازدید کرد.

پایان خبر بهار جاودانه

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مشارکت مردم و فعالان گردشگری نقش بسزایی در ثبت جهانی دره خرم‌آباد دارد" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مشارکت مردم و فعالان گردشگری نقش بسزایی در ثبت جهانی دره خرم‌آباد دارد"، کلیک کنید.