تصویر روز ناسا: کهکشان ما از فاصله 40 میلیون سال نوری چه شکلی است؟
این تصویر واضح و رنگارنگ، هسته برآمده مرکزی و جعبه ای شکل کهکشان را نشان می دهد که با رگه های غبار پراکنده در صفحه نازک کهکشان پوشیده شده است. NGC 4565 حدود 40 میلیون سال نوری با ما فاصله دارد (16 برابر فاصله ما تا کهکشان آندرومدا) و پهنای آن به حدود 100 هزار سال نوری می رسد.
این کهکشان از نوع کهکشان های مارپیچی یا مارپیچی-میله ای است و ابعاد و شکل کلی آن شباهت زیادی به کهکشان خودمان، راه شیری دارد؛ بنابراین می توان گفت که کهکشان خودمان هم از فاصله های دور و در نزدیکی صفحه کهکشان، به این شکل دیده می شود.
NGC 4565 از نگاه عموم منجمان آماتور، شاهکار آسمانی برجسته ای است که به دلایل مرموزی از لیست اجرام غیرستاره ای «شارل مسیه» غایب است.
اعتبار تصویر و حق چاپ: Lóránd Fényes. برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.
منبع: تصویر روز ناسا
5454
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تصویر روز ناسا: کهکشان ما از فاصله 40 میلیون سال نوری چه شکلی است؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تصویر روز ناسا: کهکشان ما از فاصله 40 میلیون سال نوری چه شکلی است؟"، کلیک کنید.