جزئیاتی تازه درباره حامد بهداد و «شوهر ستاره»

جزئیاتی تازه درباره حامد بهداد و «شوهر ستاره»

آفتاب‌‌نیوز :

فیلم «شوهر ستاره» در دسته فیلم‌های رئال دسته‌بندی می‌شود و البته شخصیت‌پردازی درست و استفاده درست‌تر از زمان و مکان داستان، باعث شده که با فیلمنامه‌ای محکم رو‌به‌رو باشیم. فیلم برشی از زندگی واقعی ستاره است، فردی که توسط خانواده همسرش استثمار شده‌است و …

داستان فیلم بر پایه واقعیات و حقایق ملموسی ساخته شده که مخاطب می‌تواند آنها را حس کرده و با شخصیت فیلم هم‌ذات‌پنداری کند. به عبارت ساده، «شوهر ستاره» بازتابی واقعگرایانه از یک کلان‌شهر ارائه می‌کند و تک تک شخصیت‌ها کنش و واکنش‌های منطقی دارند و کاملا در خدمت داستان هستند و به روند آن کمک می‌کنند. از کارمندان سرای سالمندان و مامان ستاره پیرزن ساکت همانجا گرفته تا دوستان ستاره و صاحبخانه و زنش و یونس.

در شخصیت‌پردازی هم نشانی از اغراق نیست. ستاره دخترکی ساده‌دل که رویای مادر شدن دارد و عاشق می‌شود و تاوان پس می‌دهد، یونس که تلاش دارد روی کار‌های اشتباهش سرپوش بگذارد و برای رفتن به ترکیه ستاره را رها می‌کند و البته مثل هر انسان عادی دیگری پشیمانی و ندامت و عذاب وجدان به سراغش می‌آید، صاحبخانه بددلی که همسرش را فقط وسیله‌ای می‌داند که در خدمتش باشد و هرگونه دخالتی تحت عنوان غیرت را بر خود مجاز می‌داند، مدیر داخلی سالمندان که دلش به یک ماکارونی و شستش رختهایش در آنجا خوش است و آشپزی که دل شوهر را با غذا‌های خوشمزه به دست آورده و دخترکی که نصف صورتش را احتمالا در کارگاه از دست داده و رویای خیاط شدن دارد و باقی اشخاص. پایان بندی فیلم هم علیرغم تکراری بودن در دل قصه نشسته و آزاردهنده نیست.

حامد بهداد در نقش یونس عالی است، دیگر نشانی از آن بازی همیشگی و فن بیان تکراری اش در نقش‌های یاغی‌گونه‌اش نیست و میمیک صورتش به علاوه گریم درست و حساب شده‌اش یونس را کاملا باورپذیر کرده است. فریبا نادری هم با گریم غیرتکراری و یک بازی درونی نقش ستاره را کاملا به اصطلاح درآورده است. بازی همه بازیگران در نقش‌های مکمل خوب و باورپذیر است و در این میان هومن حاجی عبداللهی و نادر سلیمانی و فریده سپاه‌منصور و سوسن پرور در نقش‌های کوتاهشان درخشیده‌اند.

ریتم کند فیلم هم در خدمت فیلم است. بیننده زندگی بدون هیجان و تکراری ستاره را کاملا درک می‌کند. طراحی صحنه هم مناسب است؛ نه خبری از طراحی‌های اغراق‌آمیز و سیاه‌نمایانه است و نه کاریکاتورگونه شده‌است.

در مجموع می‌توان گفت که فیلم «شوهر ستاره» نه یک اثر خاص در سینمای ایران؛ اما اثری شریف و قابل تامل است که حداقل به یکبار دیدن می‌ارزد. «شوهر ستاره» از جمله آثار حاضر در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر است که جمعه ۱۹ بهمن در نوبت اول نمایش‌های سینمای رسانه در مرکز همایش‌های برج میلاد اکران می‌شود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "جزئیاتی تازه درباره حامد بهداد و «شوهر ستاره»" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "جزئیاتی تازه درباره حامد بهداد و «شوهر ستاره»"، کلیک کنید.