رژیم غذایی مدیترانه ای کلید مقابله با آلزایمر است؟
بهار جاودانه/خراسان رضوی رژیم غذایی مدیترانه ای حتی در سنین بالاتر نیز از مغز محافظت می کند.
به نقل از ارث، نتایج تحقیق جدیدی که محققان دانشگاه راش در شیکاگو انجام دادند، نشان می دهد که پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند تیزبینی ذهنی را در سنین بالاتر افزایش دهد و به طور بالقوه علایم زوال عقل را خنثی کند.
در این تحقیق افرادی که رژیم غذایی مدیترانه ای را رعایت کردند، عملکرد شناختی بالاتری از خود نشان دادند. این مطالعه عوامل دیگری را در شیوه زندگی ازجمله عدم سیگار کشیدن، عدم مصرف الکل و ورزش منظم را به عنوان عوامل موثر در سلامت شناختی برجسته می کند.
اثربخشی رژیم غذایی مدیترانه ای در برابر زوال شناختی به ماهیت متعادل آن نسبت داده می شود که باعث سیری و کاهش تمایل به میان وعده های ناسالم می شود. این الگوی غذایی باعث افزایش وزن سالم می شود و مشکلات عروقی مرتبط با چاقی را که برای عملکرد مغز مضر است، کاهش می دهد. محتوای بالای میوه و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان ها، از مزایای محافظت عصبی آن بیشتر حمایت می کند.
بررسی های مغزی پس از مرگ برای نشانگرهای آلزایمر نشان داد که سبک زندگی سالم به طور بالقوه کاهش شناختی را علی رغم وجود شاخص های فیزیکی این بیماری کاهش می دهد.
مجموعه ای از تحقیقات نقش رژیم غذایی را در افزایش امید به زندگی و افزایش کیفیت زندگی تایید و بر اهمیت انتخاب های غذایی در مدیریت خطر زوال عقل، ازجمله آلزایمر که مجموعاً میلیون ها نفر را تحت تاثیر قرار می دهند، تاکید می کنند.
مقاله مرتنط با این تحقیق در نشریه JAMA Neurology منتشر شده است و رژیم غذایی مدیترانه ای را به عنوان رویکرد تغذیه ای بهینه معرفی می کند.
نتایج تحقیقات به طور مداوم نشان داده است که رعایت این رژیم می تواند منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، ازجمله حملات قلبی و سکته شود. این مورد تا حدی به این دلیل است که رژیم غذایی به مدیریت فشار خون، سطح کلسترول و التهاب کمک می کند که همگی از عوامل خطر بیماری قلبی هستند. رژیم غذایی مدیترانه ای نقش بسزایی در مدیریت وزن و پیشگیری و کنترل دیابت دارد.
می توان از نتایج رژیم غذایی مدیترانه ای در سلامت روان نیز بهره مند شود. برخی از نتایج تحقیقات نشان می دهند که این رژیم غذایی ممکن است به کاهش خطر افسردگی و اضطراب کمک کند، اگرچه تحقیقات بیشتری برای درک کامل این ارتباطات مورد نیاز است.
پایان خبر بهار جاودانه
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رژیم غذایی مدیترانه ای کلید مقابله با آلزایمر است؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رژیم غذایی مدیترانه ای کلید مقابله با آلزایمر است؟"، کلیک کنید.