هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه با برگزاری مراسم اختتامیه در شهر فومن زادگاه کیومرث صابری فومنی (گل آقا) به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری بهار جاودانه، مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا)» عصر امروز سه شنبه 11 اردیبهشت در شهر فومن زادگاه گل آقا برگزار شد.
در این مراسم که با اجرای رضا رفیع برگزار شد و این طنزپرداز برنامه را با ذکر خاطراتی از روز های پایانی حیات مرحوم صابری فومنی آغاز کرد، تعداد زیادی از چهره های هنری و مدیران فرهنگی استانی و ملی همچون رسول نجفیان، احمد عربانی، امید مهدی نژاد، فرشاد مهدی پور، مهدی رمضانی، مهدی عرفاتی، محمدرضا خوشرو اسدالله عباسی و… حضور داشتند.
فرامرز مرجانی فرماندار فومن به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون ایستاد و در جایگاه میزبان این رویداد در سخنانی کوتاه به حاضران در جلسه خوش آمد گفت و سپس پیام تصویری محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این رویداد به نمایش درآمد.
اسماعیلی در بخش هایی از سخنانش با اشاره به ارزش جایگاه طنز در جامعه ما گفت: طنز بیان واقعیت های تلخ جامعه به صورتی است که مخاطب را درگیر کند. طنزپرداز با خنده نشاندن روی لب آسیب را مطرح می کند. جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است و این جامعه را عبوس نشان می دهد و طنز می تواند اخم ها را از چهره جامعه باز می کند.
وی با اعلام این مسیله که طنز در ایران پس از گل آقا جایگاه خود را از دست داده دست، با انتقاد از مدیران رسانه ای وزارت ارشاد گفت: از تلاش دوستان معاونت رسانه ای در حوزه طنز راضی نیستم. باید از روزنامه نگاران این حوزه حمایت کنیم و تلاش کنیم به حوزه طنز به صورت جدی تر بپردازیم. این مسیله را به عنوان یک مطالبه مطرح می کنم و امیدوارم بتوانم گزارش های فصلی در راستای پیشرفت این حوزه در کشور داشته باشیم.
اسماعیلی در انتهای سخنانش گفت: ما در وزارت فرهنگ اماده پشتیبانی کامل از طنزپردازان و نویسندگان این حوزه است و از متخصصان این حوزه درخواست دارم که ما را برای ارتقای وضعیت فعلی یاری کنند.
در ادامه مراسم عباس حسین نژاد دبیر دو دوره اخیر جشنواره «طنزپهل» پشت تریبون قرار گرفت و با ارایه آماری در مورد این رویداد گفت: امسال تعداد آثار رسیده از سال گذشته بسیار بیشتر بود و امسال 1129 اثر به جشنواره رسید و امروز از 20 نفر این دوستان تقدیر می شود. سال گذشته ما برگزیده ای از استان گیلان داشتیم ولی امسال این اتفاق نیافتاد و گیلانی ها از نظر ارسال آثار در کل کشور در رتبه ششم قرار گرفت و تهرانی ها بیشترین آثار را ارسال کردند. امسال 121 رسانه نیز در این رویداد شرکت کردند و در مجموع 448 اثر از رسانه های رسمی و 681 اثر از رسانه های شخصی به ما رسید.
وی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و درخواست برای توجه بیشتر به طنز گفت: دفتر طنز حوزه هنری توافقاتی با معاونت مطبوعاتی داشت تا آموزش طنز نیز به آموزش های حوزه رسانه در کشور اضافه شود و امسال شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید"، کلیک کنید.